بهترین روش محاسبه قیمت طراحی سایت و قیمت گذاری پروژه 0 تا 100 کامل آموزش
آموزش کامل و جامع بهترین روش محاسبه قیمت طراحی سایت و قیمت گذاری پروژه 0 تا 100 کامل در سال 1403 و 1404
بهترین روش 0 تا 100 بهترین روش محاسبه قیمت طراحی سایت و قیمت گذاری پروژه 0 تا 100 کامل
اگه میخواید یاد بگیرید که چطوری بهترین روش محاسبه قیمت طراحی سایت و قیمت گذاری پروژه 0 تا 100 کامل با ما در زرین لینک تا ادامه همراه باشید.
اگر میخواهید یاد بگرید که بهترین روش محاسبه قیمت طراحی سایت و قیمت گذاری پروژه 0 تا 100 کامل
بهترین روش جدید بهترین روش محاسبه قیمت طراحی سایت و قیمت گذاری پروژه 0 تا 100 کامل 1403
روش های دیگه رو امتحان کردی نشد ؛، زرین لینک مرجعه آموزش های بهترین روش محاسبه قیمت طراحی سایت و قیمت گذاری پروژه 0 تا 100 کامل می باشد ، که به راحتی مشکلتون حل میکنیم
می تونید این مقاله جدید و خواندنی رو از سایت زرین لینک مطالعه گکنید و در انتها اگه دوست داشتی یه نظری هم در قسمت پایین ثبت کنی
آخرین روش بهترین روش محاسبه قیمت طراحی سایت و قیمت گذاری پروژه 0 تا 100 کامل جدید که مشکل حل کنیم؟
بهترین روش ها در سایت زرین لینک
محاسبه قیمت طراحی سایت و قیمت گذاری پروژه
- آموزش طراحی سایت
- بروزرسانی شده در
در یکی دو سال اخیر با بروز پاندمی کرونا در سراسر جهان و تعطیلی برخی مشاغل سنتی، اکثر صاحبان کسبوکار متوجه اهمیت فعالیت در بستر آنلاین شدهاند و بسیاری به دنبال داشتن وبسایتی برای فعالیت کاریشان هستند. با افزایش سفارشهای طراحی سایت تصمیم گرفتیم تا مقالهای را درباره نحوه محاسبه قیمت طراحی سایت و عوامل تأثیرگذار بر تعیین قیمت آن آماده کنیم.
باید بدانیم که داشتن یک وبسایت چقدر هزینه لازم دارد؟ این هزینهها برای یکبار هستند یا بهصورت دائمی باید پرداخت شوند.
نکته: سایت میهن وردپرس در حال حاضر خدمات طراحی سایت ارائه نمیکند. این مقاله صرفا جهت افزایش آگاهی عزیزانی که قصد سفارش طراحی سایت به افراد و شرکتها را دارند و همچنین عزیزانی که قصد شروع فعالیت در حوزه طراحی سایت را دارند، تهیه و تدوین شده است.
آنچه در این مقاله میخوانید
محاسبه قیمت طراحی سایت
همانند مشاغل سنتی و تنوعی که بین آنها وجود دارد، سایتها نیز انواع مختلفی دارند و هرکدام برای فعالیت خاصی طراحی میشوند. برخی از پرکاربردترین سایتها را در اینجا بهاختصار بیان میکنیم تا بر تصمیمگیری شما در خصوص هزینه کرد برای راهاندازی سایت کمکی کرده باشیم.
- شرکتی
- فروشگاهی
- خدماتی
- آموزشی
- و…..
همانگونه که از نامشان پیداست هرکدام برای فعالیت خاصی طراحی میشوند. مثلا وبسایت شرکتی برای مالکان صنایع و کارخانهها که به دنبال برند سازی هستند مناسب هست. این وبسایتها دارای صفحات محدودی بوده و گاهی نیز تکصفحهای هستند و بیشتر دارای صفحات درباره ما، انواع محصولات و خدمات شرکت، تماس با شرکت هستند.
وبسایت خدماتی انواع مختلفی دارد که مرسومترین آنها سایتهای پزشکی، حقوقی، آژانسهای تبلیغاتی و…. است. وبسایت دیگری که این روزها طرفداران بسیاری پیداکرده نوع فروشگاهی است که برای فروش محصولات فیزیکی و فروش محصولات دیجیتال و فایل مناسب است. مثلا کسی که درزمینهٔ فروش لوازمآرایشی فعالیت دارد میتواند با راهاندازی وبسایت فروشگاهی درآمد خودش را افزایش دهد.
فروشگاههای اینترنتی گاهی برای ارائه محصولات چندین فروشنده طراحی میشوند که به آنها مارکت پلیس گفته میشود. طراحی این نوع فروشگاه به دلیل ویژگیهای بسیار منحصربهفردی که دارند بسیار گران هست.
اقدامات ضروری قبل از شروع طراحی سایت
قبل از طراحی سایت باید از خود بپرسید که چرا میخواهید سایت داشته باشید و بودجه شما چقدر است. حال اجازه دهید بهطور کامل نحوه محاسبه قیمت طراحی سایت را برای شما مشخص کنیم.
اینکه بدانید واقعاً چقدر برای وبسایت باید هزینه کنید در اجرای پروسه طراحی مفید خواهد بود. و نیز باید مشخص کنید که سایت موردنیازتان چه ویژگیهایی باید داشته باشد. فهرستی از این ویژگیها را تهیه کنید و موارد ضروری را در اولویت گذاشته و مواردی که بعد از سوددهی لازم هستند را کنار بگذارید.
همچنین این مورد را در نظر بگیرید که آیا داشتن سایت نیازمند استخدام نیرو و پرداخت حقوق و یا اجاره مکانی برای کار کارکنان هست یا خیر.
نحوه محاسبه قیمت طراحی سایت
همانند هر چیزی راهاندازی سایت مستلزم صرف هزینههایی است که معمولترین آنها تهیه هاست و دامنه و هزینه طراحی و سایر خدمات وابسته هست. در ادامه به تشریح کامل هر یک از این موارد خواهیم پرداخت.
- دامنه یا آدرس سایت
- هاست (محل ذخیرهسازی سایت )
- سیستم مدیریت محتوا یا CMS
- هزینه طراحی ظاهری سایت
- تهیه پلاگینهای ویژه سایتهای وردپرس
- هزینه تولید محتوا
- هزینه سئو سایت
- هزینه پشتیبانی سایت
- هزینه تبلیغات سایت
- هزینه راه اندازی نسخه موبایلی وب سایت
- زمان شما
دامنه یا آدرس سایت
بعدازاینکه نام سایتتان را انتخاب کردید، لازم است تا دامنه مناسبی برای آن انتخاب کنید، دامنه درواقع پسوند انتهایی نام وبسایت شماست و انواع مختلفی مانند ir، com ،org ،net و… دارد، شما بهعنوان مالک سایت میتوانید دامنه مناسبی را طبق نیازتان خریداری کنید.
نکته: انتخاب برخی از پسوندهای دامنه نیازمند کسب مجوزهای خاص و ضروری است و برخی دامنهها نیز ویژه سازمانهای دولتی بوده و هرکسی نمیتواند آنها را تهیه کند.
اما معمولترین دامنهها بین کاربران ایرانی دامنههای ir و com هستند. دامنه ir، دامنه ملی عنوان هست و هزینه بسیار اندکی داشته و برای داخل ایران استفاده میشود افرادی که نمیخواهند فعالیتی در خارج از کشور داشته باشند میتوانند این دامنه را خریداری کنند. دامنه com دامنه بینالمللی بوده و هزینه آن بالاتر است. دامنه نیز جزو هزینه طراحی سایت است.
شما میتوانید این دامنهها را برای بازههای زمانی یکساله تا 5 ساله خریداری کنید. چنانچه دامنه را برای یک سال خریداری کنید، سال بعد جهت تمدید مالکیتتان بر روی دامنه لازم است مجدد هزینه آن را پرداخت کنید.
هاست یا محل ذخیرهسازی سایت
هاست درواقع بخشی از یک سرور همیشه روشن است که شما با خرید بخشی از این سرور سایتتان را روی آن فعال میکنید.
این نکته را باید ذکر کنیم که هاست در طراحی سایت بسیار اهمیت دارد، چراکه مانند این است که شما انباری برای داراییتان انتخاب میکنید و اگر این انباری ویژگیها و شرایط لازم را نداشته باشد ممکن است دارایی شما از بین برود.
انواع هاست و تاثیر آن بر هزینه طراحی سایت
- هاست اشتراکی : این هاست برای سایتهای تازه تأسیس و افرادی که دانش کافی از نگهداری سایت و .. ندارند مناسب است، هزینه این هاست پایین است و تبعا کیفیت خوبی نیز ندارد، چراکه ممکن است بخشی از یک سرور برای چندین سایت بهصورت اشتراکی در نظر گرفته شود و با افزایش ترافیک ورودی یک وبسایت، فضای هاست سایتهای دیگر کم شده و قطعا باعث ورود آسیبهایی برای این سایتها میگردد.
- سرور خصوصی مجازی: این هاست نیز همانند مورد فوق اشتراکی هست، اما میزان تقسیم منابع بین وبسایتهای فعال روی این هاست بهصورت برابر انجام میشود و با افزایش ترافیک یک وبس