بهترین روش وردپرس یا PHP؟ راهنمای کامل انتخاب بین وردپرس و برنامه نویسی 0 تا 100 کامل آموزش
آموزش کامل و جامع بهترین روش وردپرس یا PHP؟ راهنمای کامل انتخاب بین وردپرس و برنامه نویسی 0 تا 100 کامل در سال 1403 و 1404
بهترین روش 0 تا 100 بهترین روش وردپرس یا PHP؟ راهنمای کامل انتخاب بین وردپرس و برنامه نویسی 0 تا 100 کامل
اگه میخواید یاد بگیرید که چطوری بهترین روش وردپرس یا PHP؟ راهنمای کامل انتخاب بین وردپرس و برنامه نویسی 0 تا 100 کامل با ما در زرین لینک تا ادامه همراه باشید.
اگر میخواهید یاد بگرید که بهترین روش وردپرس یا PHP؟ راهنمای کامل انتخاب بین وردپرس و برنامه نویسی 0 تا 100 کامل
بهترین روش جدید بهترین روش وردپرس یا PHP؟ راهنمای کامل انتخاب بین وردپرس و برنامه نویسی 0 تا 100 کامل 1403
روش های دیگه رو امتحان کردی نشد ؛، زرین لینک مرجعه آموزش های بهترین روش وردپرس یا PHP؟ راهنمای کامل انتخاب بین وردپرس و برنامه نویسی 0 تا 100 کامل می باشد ، که به راحتی مشکلتون حل میکنیم
می تونید این مقاله جدید و خواندنی رو از سایت زرین لینک مطالعه گکنید و در انتها اگه دوست داشتی یه نظری هم در قسمت پایین ثبت کنی
آخرین روش بهترین روش وردپرس یا PHP؟ راهنمای کامل انتخاب بین وردپرس و برنامه نویسی 0 تا 100 کامل جدید که مشکل حل کنیم؟
بهترین روش ها در سایت زرین لینک
وردپرس یا PHP؟ راهنمای کامل انتخاب بین وردپرس و برنامه نویسی
- مقالات آموزشی
- بروزرسانی شده در
همیشه بین متخصصین حوزه کسبوکار اینترنتی و وب جنجالی برای رسیدن به پاسخ سوال وردپرس یا PHP وجود داشته است. برای ساخت یک وبسایت میتوان از سیستمهای مدیریت محتوا و زبانهای برنامه نویسی مختلف مطابق با نیازمان استفاده کنیم. اما یکی از زبانهای ساده اما بسیار کارآمد در برنامه نویسی زبان PHP و سیستم مدیریت محتوای وردپرس است. همانطور که میدانید در دنیای امروز برای گسترش و موفقیت در هر کسبوکاری نیاز است تا یک وبسایت داشته باشید و بیزینس خود را اینترنتی کنید.
بنابراین کسانی که میخواهند یک وبسایت راهاندازی کنند همواره این سؤال ذهنشان را درگیر میکند که وبسایت خود را با چه سیستمی راهاندازی کنند با وردپرس یا PHP؟ کدنویسی اختصاصی کنند یا از سیستم مدیریت محتوا اسفتاده کنند؟ در این مقاله قصد داریم به تعریف وردپرس و php بپردازیم. سپس مزایا و معایب وردپرس و php را بررسی کنیم.
آنچه در این مقاله میخوانید
وردپرس یا PHP؟ با کدام یک سایت خود را راهاندازی کنیم؟
همانطور که میدانید امروزه بسیاری از افراد برای معرفی و گسترش کسبوکار خود تصمیم به راهاندازی وبسایت میگیرند تا از رقبای خود در دنیای دیجیتال عقب نمانند. آنها به خوبی میدانند که داشتن یک وبسایت در زمینهی کاری آنها چقدر میتواند باعث رشد و پیشرفت کار آنها شود. اما آنها همواره این سوال وجود داشته برای شروع کسبوکار اینترنتی خود چطور وبسایت راهاندازی کنم؟ معمولا بین ساخت سایت با وردپرس یا PHP مردد هستند و نمیدانند کدامیک از دو روش فوق را برای ساخت سایت خود انتخاب کنند. برای برطرف شدن این تردید ابتدا باید به تعریف وردپرس و PHP بپردازیم و مزایا و معایب هر یک را بررسی کنیم. آنگاه با توجه به مزایا و ویژگیهای هریک انتخاب کنیم که از کدام ابزار برای ساخت وبسایت استفاده کنیم.
توجه داشته باشید وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا است که با PHP برنامه نویسی شده. منظور ما از PHP در این مقاله، ساخت سایت به صورت اختصاصی با زبان برنامه نویسی PHP و بدون استفاده از CMS های آماده نظیر وردپرس است.
وردپرس چیست؟
وردپرس (WordPress) یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) برای ساخت وبسایت است. درواقع سیستمهای مدیریت محتوا ابزارهای تحت وب هستند که از طریق آن میتوانید بدون دانستن دانش کد نویسی سایت خود را طراحی و پیادهسازی کنید. از میان سیستمهای مدیریت محتوا وردپرس از محبوبیت بیشتری برخوردار است. وردپرس با زبان PHP نوشته و ساخته شده. درواقع وردپرس یک سایت ساز اپن سورس (متن باز) و رایگان است که شما میتوانید با نصب وردپرس بر روی یک سرور بهراحتی و در چند دقیقه صاحب وبسایت شخصی خود شوید.
همانطور که گفتیم وردپرس به زبان PHP نوشته شده است و برای ذخیره اطلاعات از دیتابیس MySQL استفاده میکند. با توجه به اینکه وردپرس متن باز است اگر شما با دانش برنامهنویسی آشنایی داشته باشید به راحتی میتوانید امکانات و قابلیتهای مختلفی را در قالب خود و با کدهای HTML و CSS و یا به وسیله زبان PHP با تولید افزونه و پلاگینهای مختلف ایجاد کنید. وردپرس دارای قالبهای متعدد رایگان و غیر رایگان است که شما با استفاده از این قالبها میتوانید وبسایت فروشگاهی، وبسایت شرکتی، وبسایت آموزشی، وبسایت خبری، وبسایت موسیقی، وبلاگ و … خود را طراحی کنید. برای یادگیری وردپرس کافی است دوره رایگان وردپرس را مشاهده کنید. دوستانی بودند که فقط با همین دوره به درآمد ماهی 10 میلیون تومان رسیدند. چرا که طراحی سایت به صورت عملی را یاد گرفتند.
مزیت وردپرس نسبت به PHP
هروقت شما از یک سیستم استفاده کنید که این سیستم را افراد زیادی استفاده کنند، بنا به استفاده تعداد زیاد بازخوردهای زیادی نیز به سازنده آن سیستم داده میشود. امروز 40 درصد از وبسایتهای دنیا برپایه وردپرس هستند و فرض کنید هرروز چه تعداد اطلاع رسانی برای باگهای امنیتی و مشکلات و تغییرات مورد نیاز به تیم توسعه دهند وردپرس ارسال میشود؟ این دقیقا آماری است که برای انتخاب وردپرس یا PHP بسیار تاثیرگذار است.
هزینه راهاندازی سایت با وردپرس یا PHP
همانطور که گفتیم وردپرس یک سایت ساز رایگان است و برای دانلود و راهاندازی آن نیازی به پرداخت هیچگونه هزینهای نیست اما از آنجا که قالب وردپرس یک قالب ساده و بدون امکانات است برای طراحی و افزودن امکانات بیشتر به سایت وردپرسی خود نیاز دارید قالب و افزونه بخرید. البته قالبهای رایگان بسیاری وجود دارد. اما استفاده از قالبهای حرفهای امکانات بیشتری را برای شما فراهم میکند و از نظر UI و UX بسیار بهتر هستند. همچنین افزونه یا پلاگینهای رایگان بسیاری وجود دارد. مثلا برای پنل کاربری خود میتوانید از افزونه رایگان پنل کاربری میهن پنل استفاده کنید.
اما برای استفاده از بعضی از پلاگینها نیاز به پرداخت هزینه دارید که این هزینه خیلی زیاد نیست. در کل شما میتوانید تنها با پرداخت هزینهی کمی برای قالب و افزونه یک سایت، دامنه و میزبان سایت (هاست)، یک سایت با امکانات فوقالعاده داشته باشید.
نصب آسان و سادگی و راحتی در استفاده از وردپرس
نصب و راهاندازی وردپرس بسیار ساده و راحت است و شما تنها با چند ساعت وقت گذاشتن برای دیدن و خواندن مطالب آموزشی دوره رایگان وردپرس بهراحتی و بدون نیاز به یاد داشتن علم برنامهنویسی میتوانید وردپرس را نصب و سایت خود را راهاندازی کنید. همچنین وردپرس دارای محیطی بسیار ساده با عنوان پنل مدیریت است و کار کردن با آن راحت، دوست داشتنی و کاملا قابل شخصی سازی میباشد. باز هم در پاسخ به سوال وردپرس یا PHP باید بگویم، موضوع فقط سلیقه نیست! راحتی کارکردن با پنل مدیریت، قدرت و امنیت بالا، تعدد قالب و افزونهها، همه و همه از مهمترین دلایلی است که شما بهتر است از وردپرس استفاده کنید اما در کل سیستم اختصاصی ساخته شده با PHP نیز مزیتهای خاص خود را دارد.
بهروزرسانی مداوم در وردپرس یا PHP
یکی از مزیتهای فوقالعاده وردپرس بهروزرسانی مداوم و منظم آن توسط تیم توسعه دهنده وردپرس است. این ویژگی باعث میشود که در هر بهروزرسانی امکانات و قابلیتهای زیادی به وردپرس اضافه شود. همچنین این بهروزرسانیهای مداوم سطح امنیت سایت شمارا بالا میبرد.
در هر بهروزرسانی باگها و خطاهای امنیتی توسط تیم توسعه برطرف میشود و نسخه آپدیت شده وردپرس بهصورت رایگان در اختیار کاربران وردپرس قرار میگیرد. تقریبا بین دو تا سه بار در سال بهروزرسانیهای بزرگ وردپرس انجام میشود که این ویژگی باعث میشود کاربرانی که بین وردپرس یا PHP ماندهاند و نمیدانند کدام را انتخاب کنند، وردپرس را انتخاب کنند.با وردپرس شما میتوانید یک سیستم بهروز، با کمترین میزان باگ را داشته باشید.
ساخت انواع وبسایتها با وردپرس
با استفاده از وردپرس شما قادر هستید انواع وبسایتها را طراحی کنید اعم از وبسایت شخصی یا وبلاگ، سایتهای آموزشی، سایتهای خبری، سایتهای عکاسی، وبسایت موسیقی، وبسایتهای کاریابی و دهها نوع سایت دیگر… برای هرکدام از این سایتها قالبهای متنوع و مربوط به خودشان چه بهصورت رایگان و چه بهصورت غیر رایگان وجود دارد که میتوانید از آنها استفاده کنید. بعضی از قالبها چند منظوره است. مانند قالب اهورا که درکنار طراحی بسیار ساده و اعمال بسیار راحت تغییرات در تم، شما را به وردپرس علاقهمند میکند.
سئو آسان وردپرس در مقابل سایتهای با سیستم اختصاصی
سئو (SEO) یا بهینهسازی موتورهای جستوجو به مجموعه فرایندهایی گفته میشود که هدف آن رسیدن به رتبه بالا در لیست نتایج جستوجوی گوگل است. امروزه سئو و یا بهینهسازی موتورهای جستوجو یکی از مهمترین دغدغههای وبمستران است که خوشبختانه وردپرس به دلیل داشتن افزونههای زیادی مانند رنک مث (Rank Math) و یوست سئو (Yoast Seo) فرایند سئو را برای وبمستران بسیار راحت کرده است. همچن