کدبازان

بهترین روش الگوریتم پاندا چیست؟ مدیرانی که تنبل شدند 0 تا 100 کامل

بهترین روش الگوریتم پاندا چیست؟ مدیرانی که تنبل شدند 0 تا 100 کامل آموزش

آموزش کامل و جامع بهترین روش الگوریتم پاندا چیست؟ مدیرانی که تنبل شدند 0 تا 100 کامل در سال 1403 و 1404

ثبت نظر در سایت zarinlink.ir

بهترین روش 0 تا 100 بهترین روش الگوریتم پاندا چیست؟ مدیرانی که تنبل شدند 0 تا 100 کامل

اگه میخواید یاد بگیرید که چطوری بهترین روش الگوریتم پاندا چیست؟ مدیرانی که تنبل شدند 0 تا 100 کامل با ما در زرین لینک تا ادامه همراه باشید.
 

اگر میخواهید یاد بگرید که بهترین روش الگوریتم پاندا چیست؟ مدیرانی که تنبل شدند 0 تا 100 کامل

 

 

 

بهترین روش جدید بهترین روش الگوریتم پاندا چیست؟ مدیرانی که تنبل شدند 0 تا 100 کامل 1403

روش های دیگه رو امتحان کردی نشد ؛، زرین لینک مرجعه آموزش های بهترین روش الگوریتم پاندا چیست؟ مدیرانی که تنبل شدند 0 تا 100 کامل می باشد ، که به راحتی مشکلتون حل میکنیم

 

می تونید این مقاله جدید و خواندنی رو از سایت زرین لینک مطالعه گکنید و در انتها اگه دوست داشتی یه نظری هم در قسمت پایین ثبت کنی

 

 

آخرین روش بهترین روش الگوریتم پاندا چیست؟ مدیرانی که تنبل شدند 0 تا 100 کامل جدید که مشکل حل کنیم؟

بهترین روش ها در سایت زرین لینک

الگوریتم پاندا چیست؟ مدیرانی که تنبل شدند

  • بروزرسانی شده در 

4.4 / 5. تعداد رای: 14

الگوریتم پاندا چیست؟ مدیرانی که تنبل شدند

الگوریتم‌های گوگل واقعا جالب هستند. یکی از جالب‌ترین این الگوریتم‌ها، الگوریتم پاندا هست. پاندا نوعی خرس منحصربه‌فرد است که در دنیا به‌عنوان یک حیوان بامزه و پرطرفدار شناخته می‌شود. البته بهتر است بدانید که این پشمالوی بانمک، همیشه هم خوش اخلاق نیست و باید از اینکه آن روی دیگرش را به شما نشان دهد، بترسید! توصیه‌ی دوستانه‌ی ما به شما این است که از الگوریتم پاندای گوگل هم به همین ترتیب حساب ببرید و با رعایت یک سری نکات مهم، وب‌سایتتان را در معرض خشم و قهر الگوریتم پاندای گوگل قرار ندهید.

روی دیگر پاندا، تنبلی خاصی هست که مدت‌های زیادی گریبان‌گیر وبمسترها شده بود. تنبلی در تولید محتوا! تا اینکه گوگل الگوریتم پاندا را معرفی کرد و داستان به کل عوض شد.

ما به شما قول می‌دهیم با خواندن دقیق مطالب زیر و رعایت نکات ذکر شده، محبت پاندای دمدمی ‌مزاج گوگل به سمت شما و وبسایت‌تان جلب شود و محتوای شما در صدر بدرخشد.

آنچه در این مقاله می‌خوانید

الگوریتم پاندای گوگل

حدود 11 سال پیش، زمانی که سایت‌ها و صفحاتی با محتواهای ضعیف و بی‌کیفیت شروع به رشد قارچ‌گونه در دنیای وب کردند، صدای اعتراض و نارضایتی کاربران گوگل در دنیا بلند شد. سایت‌ هایی با تبلیغات بی ‌رویه و آزار دهنده، محتواهای غیر استاندارد و به درد نخور، کپی‌ های مکرر، تپه‌ای از کلمات کلیدی کنارهم چیده شده، مطالب نامربوط به موضوعات سرچ ‌شده، و به زبان ساده‌ تر، سایت‌های با ماست کم و آب فراوان! داشتند اعتبار گوگل به‌عنوان یکی از محبوب‌ ترین موتورهای جست‌وجو را زیر سوال می‌بردند. در واقع، محتوای وب قابل تشبیه به مزرعه‌ای آشفته و پر از محتوای بی‌ ارزش بود که باعث سردرگمی کاربران شده بود و درنتیجه موتور جست‌وجوی گوگل را نامعتبر و غیرقابل اعتماد جلوه می‌داد.
در این وضعیت بود که شرکت معظم گوگل به دنبال راه چاره گشت و الگوریتم پاندا، به‌عنوان یکی از الگوریتم‌های ضد اسپم متولد شد.

وظیفه الگوریتم پاندا چیست

در اوایل سال 2011، گوگل به صراحت اعلام کرد که به واسطه‌ی الگوریتم پاندا، رتبه‌ی وب‌سایت‌های با محتوای غیر اصیل و ضعیف را کاهش خواهد داد و در عوض، به وب‌سایت‌هایی با اطلاعات و محتوای درخشان، مفید، دقیق، جامع و کاربردی، بهترین رتبه‌ها را خواهد داد. بنابراین، الگوریتم پاندا کیفیت محتوا را بر اساس میزان رضایت کاربران می‌سنجد و سایت‌هایی را که با روش‌های غیر استاندارد به دنبال کسب رتبه‌های بالا در جست‌وجوی گوگل بودند، به‌عنوان محتوای بی‌کیفیت ارزیابی کرده و از دور رقابت خارج‌شان می‌کند.
الگوریتم پاندا هرچند وقت یک‌بار به‌ روز رسانی می‌شود و بادی است که محتوای باد آورده و بی‌کیفیت را می‎برد و با حذف یا تنزل رتبه‌ی وب‌سایت، داغ سنگینی بر دل محتواگذاران بی‌توجه و بی‌حوصله می‌گذارد.

منظور گوگل از محتوای بی‌کیفیت چیست

برای تولید یک محتوای قوی و جذاب و مفید و دوری از خشم پاندای گوگل، موارد زیر را همیشه در ذهن داشته باشید، چرا که این تو بمیری دیگر از آن تو بمیری‌ها نیست! و اگر الگوریتم پاندا به وب‌سایت شما برچسب بی‌ارزش یا اسپم زد، بازگرداندن آن کاری بسیار مشکل و گاهی غیرممکن است.

گوگل به محتوای کپی ‌شده چندان علاقه ندارد

پاندای گوگل، یک الگوریتم هوشمند است که مار زیاد خورده و افعی شده! الگوریتم پاندای گوگل، با چند پارامتر مختلف، محتوای کپی را تشخیص می‌دهد که یکی از آن‌ها، میزان رضایت کاربر است.

شاید بپرسید گوگل از کجا متوجه می‌شود یک محتوا اول در کدام سایت به صورت اوریجینال ثبت شده و کدام سایت‌ها از روی آن کپی کرده‌اند؟ جواب ساده است: از روی تاریخ انتشار آن محتوا روی سرورها. البته اگر تاریخ را دست‌کاری کنید باز هم گوگل متوجه خواهد شد.

الگوریتم پاندا گوگل
الگوریتم پاندا گوگل

بنابراین هرچه سریع‌تر محتواهای کپی و دست چندم را از سایت‌تان حذف کنید، گوگل زودتر به شما لبخند می‌زند؛ و اگر گاهی ضرورتا ناچار به استفاده از مطالب کپی‌شده هستید، حتما عنوان کنید که مطلب از جای دیگری برداشته شده و منابع را نیز ذکر کنید.

محتوای کم حجم و ناکافی

محتوای کوتاه و خلاصه‌ای که اصول تولید محتوای ارزشمند در آن رعایت نشده باشد، زنگ خطری برا سایت شماست و بسیار محتمل است حساسیت پاندای گوگل را بر انگیزد و در معرض حذف شدن قرار بگیرد. محتوایی کامل و قدرتمند تولید کنید که در عین اینکه از زیاده‌ گویی، کش دادن و اطاله‌ی کلام به دور است، اطلاعات کافی را به کاربر می‌رساند و به کلیه‌ی سوالات احتمالی‌‌اش پاسخ می‌دهد. دقت کنید که مقاله یا مطلب شما، حاوی حداقل ۱۵۰۰ کلمه باشد و در آن از عکس‌های مرتبط با مطلب و ویدیوهای جذاب یا آموزشی مناسب استفاده شده باشد.

محتوای کم‌مایه و ضعیف

محتوایی که نیاز کاربر را برآورده نکرده و باعث شود در عرض مدت کوتاهی سایت را ترک کند، از جانب گوگل پاندا به عنوان محتوای بی‌کیفیت رمزگذاری خواهد شد. همچنین محتوایی که بی‌دقت و پر از اشکالات املایی، دستوری و نگارشی به رشته‌ی تحریر در آورده شده باشد و خواننده را عاصی و فراری کند، مصداق بارز محتوای بی‌کیفیت است. هنر شما در این است که با محتوای غنی، کاربر را مدت زمان بیشتری در سایت‌تان نگه دارید تا الگوریتم پاندای گوگل هم رتبه‌ی خوبی برای سایت شما در نظر بگیرد.

محتوای تکراری

اگر یک محتوا در سایت شما تکرار شده باشد، حوصله‌ی پاندای گوگل را سر برده و سایت شما را مستحق تنبیه می‌بیند. تا جای ممکن از سوژه‌های بکر و به‌روز الهام بگیرید و از موضوعات تکراری و همچنین تکرار مطالب یا درج چند‌باره یک محصول بپرهیزید.

محتوای فاقد اعتبار

اگر نسبت به صحت و اعتبار اطلاعاتی که در اختیار خوانندگان وب‌سایت‌تان قرار می‌دهید، بی ‌‌توجه و سهل‌ انگارید، هر لحظه منتظر لگد محکم پاندای گوگل باشید! از نظر گوگل محتوای تاییدنشده تفاوتی با اسپم ندارد.

هنر شما در تولید محتوا و سئو
هنر شما در تولید محتوا و سئو

ناهماهنگی محتوا با موضوع سرچ شده

از دور دل می‌برید و از نزدیک، زهره؟ از همین الان با وب‌سایت‌تان خداحافظی کنید!
صفحاتی که برخلاف وعده‌شان، محتوایی که با موضوع جست‌وجو شده تطابق ندارد را به کاربران نشان می‌دهند یا با بازی با کلمات کلیدی، کاربر را به سمت موجی از تبلیغات هدایت می‌کنند، فورا مورد قهر الگوریتم پاندا واقع خواهند شد. کاربری که «درمان ریزش مو» را سرچ کرده و سر از «فروشگاه لوازم یدکی خودرو» درآورده و سرخورده و ناراضی سایت را ترک می‌کند، الگوریتم پاندا را وادار به جریمه کردن می‌کند. گوگل به دنبال جلب رضایت کاربرانش است و در این راستا، دودره بازی را بر نمی‌تابد!

تبلیغات بیش از حد و مزاحم

کاربری که برای رسیدن به جواب سوالش و یا کسب اطلاعات درمورد یک موضوع خاص وارد وب‌سایت شما شده، زمانی که با حجم بالای تبلیغات بنری، متنی یا پاپ آپ مواجه می‌شود، دلزده و حتی گاهی خشمگین صفحه را رها کرده و وقت زیادی در سایت شما نخواهد گذراند. پاندای گوگل به تدریج متوجه این موضوع شده و سایت شما را به‌عنوان اسپم یا سایت بی‌کیفیت در نظر خواهد گرفت. بنابراین اگر می‌خواهید کسب درآمد از طریق وب‌سایت تان را از دست ندهید، از تبلیغ بکاهید و بر مبلغ (محتوا) بیفزایید!
دقت کنید که نسبت تبلیغات به محتوا، ی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *